email   password    

Translator's toolbox for Windows and Mac

Алатки за преведувачката индустрија

+Tools е сеопфатен комплет алатки, со него можете да ги автоматизирате основните задачи што се вршат на стотици фајлови (пребарување/заменување, конверзија на знаци, конверзија на формати, статистика, повра?ање на изгубени лозинки, итн.). Има основна функција за порамнување на текстови и уредувач на глосари. +Tools е freeware (бесплатна програма).

+Tools се симнува за околу 50 секунди, со се документацијата (големина на фајлот: 250 Кбајти).


Ms-Office, Word, Excel и PowerPoint се регистрирани заштитени марки на Microsoft corp.
Translator's Workbench е регистрирана заштитена марка на Trados corp..
Сите други заштитени марки им припаѓаат на сопствениците.


albanian | arabic | armenian | basque | bulgarian | catalan | chinese (simpl) | chinese (trad) | croatian | czech | danish | dutch | english | estonian | german | finnish | french | greek | hebrew | hindi | hungarian | indonesian | italian | japanese | korean | latvian | macedonian | norwegian | polish | portuguese | romanian | russian | serbian | slovak | slovenian | spanish | swedish | thai | tagalog | turkish | ukrainian | vietnamese | my language | (c) 2018, Yves Champollion
Yves Champollion translation localization consultant consulting. en français