Wordfast home
email   password     Lost password?

Listat e diskutimeve

Listat e diskutimeve (Mailing lists) t Wordfast-it jan forume ku prdoruesit e Wordfast-it shkmbejn eksperiencn e tyre me njri-tjetrin. Diskutimet jan t mirpritura mbi bazn e profesionalizmit dhe t respektit reciprok. Prve rregullave t netiquette, duhen pasur parasysh edhe 2 pikat e mposhtme:

  1. jepni rndsi cilsis, para sasis. Shkruani vetm nqoftse sht e nevojshme dhe n kohn e duhur, duke shmangur shtjet q nuk kan t bjn me grupin; por sidoqoft nuk duhet t keni ndruajtje t bni pyetje t thjeshta;

  2. tek Lnda (Subject) e mesazhit, prshkruani shkurtimisht argumentin pr t cilin flitet, kshtu personat q nuk jan t interesuar nuk do t ken nevoj ta hapin mesazhin. Duhen shmangur titujt me shkurtime t pakuptueshme si p.sh: "Nga Snowy te BigSun: rreth a-e-dini-se", prdorni m mir "Pastroni, AR->UR".

N do mesazh jepet procedura e thjesht dhe udhzimet pr t'u regjistruar. N qoft se nuk keni nj list diskutimesh n gjuhn tuaj, mund t regjistroheni n listn e diskutimeve n Anglisht, n t ciln nuk sht problem nse prdorni Anglishten jo korrekte (broken English).

Pr t'u regjistruar n listn e grupit ku flitet anglisht, drgoni nj e-mail te wordfast-subscribe@yahoogroups.com ose shkoni tek faqja e par (home page) e grupit, http://groups.yahoo.com/group/Wordfast.

KY PARAGRAF SHRBEN VETM N QOFT SE GJUHA JUAJ KA NJ GRUP DISKUTIMESH: Pr t'u regjistruar n grupin e <Gjuha juaj, ktu>, (n qoft se mund t aplikoni) drgoni nj e-mail te wordfast_CZ-subscribe@yahoogroups.com ose shkoni n faqen kryesore t grupit, http://groups.yahoo.com/group/Wordfast_CZ.

albanian | arabic | armenian | basque | bulgarian | catalan | chinese (simpl) | chinese (trad) | croatian | czech | danish | dutch | english | estonian | german | finnish | french | greek | hebrew | hindi | hungarian | indonesian | italian | japanese | korean | latvian | macedonian | norwegian | polish | portuguese | romanian | russian | serbian | slovak | slovenian | spanish | swedish | thai | tagalog | turkish | ukrainian | vietnamese | my language | (c) 2017, Yves Champollion
Yves Champollion translation localization consultant consulting. en français